WhatsApp Son Görülme Özelliğini Kapatma

WhatsApp Son Görülme Özelliğini Kapatma

WhatsApp Son Görülme Özelliğini Kapatma

WhatsApp son görülme özelliğini kapatma işlemi nasıl yapılır? Şimdi sizlere son dönemde internet üzerinde sıklık ile aratılan konulardan birisi olarak dikkat çeken WhatsApp son görülme özelliğini kapama ile alakalı olarak aşamaları anlatacağız. Türkiye genelinde özellikle bu özelliğin sevgililer arasında çok ciddi şekilde sorunlara neden olduğunu biliyoruz. Hal böyle olunca sitemiz içerisinde olmazsa olmaz içerik paylaşımlarından birisi olarak da nitelendirdik. Bu özellik bildiğiniz gibi WhatsApp uygulamasında en son online olduğunuz süreyi gösteriyor. Bu durum özellikle kıskanç çiftler arasında ciddi şekilde sıkıntı yaratan bir diğer etken de diyebiliriz. Şimdi bu anlamda çok daha kapsamlı seçenekleri sizlere sunacağız. Bu özelliği kapatma fırsatı zaman içerisinde sizlere sunuldu.

WhatsApp Son Görülme Özelliği

WhatsApp son görülme zamanı nedeni ile bir araştırma gösteriyor ki yalana dair biten ilişki olarak çok ciddi rakamlar söz konusu olmuş. Mark Zuckerberg tarafından satın alınan ve kısa bir zaman dilimi içerisinde birçok farklı özellik ile kullanıcıların inisiyatifine sunulan seçenekleri değerlendiren uygulama sahipleri, bu anlamda biraz daha rahatladı. Son görülme zamanına dair seçenekleri artık uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde kapatabilme şansına da sahip oluyorsunuz. Bununla birlikte mavi tik olayını da dilerseniz sorunsuz bir şekilde kapatıyorsunuz.

Son Görülme Özelliği Nasıl Kapatılır?

Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

Sonrasında AYARLAR sekmesini ziyaret edin.

Sonrasında HESAP AYARLARI kısmına giriş yapıyoruz.

HESAP kısmı altındaki GİZLİLİK AYARLARI kısmına girin.

Bu ekranda karşınıza gelen SON GÖRÜLME ZAMANI kısmına tıklayarak KAPALI hale getirebilirsiniz.

Not: Bu özelliği kendi telefonunuzda siz kapattığınız zaman başka kullanıcıların da WhatsApp’a girdikleri en son zamanı görme şansına sahip olamayacaksınız. Kısacası siz kapatırsanız başkalarının da bu anlamda bilgilerini göremeyeceksiniz. Aynı şekilde OKUNDU BİLGİSİ özelliğini kapattığınızda da yine diğer kişilerin okundu bilgisini alamayacaksınız.



Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *